lauantai 17. elokuuta 2013

Rintatulehduksen karkotuskonstit

Päällä on tosi hämy olo ja puolelta päivin huomasin oikeassa rinnassa valtavan kovan patin. Toivottavasti vain tiehyttukos eikä tulehdus, vaikka viime kerrasta viisastuneena antibiootit hankittiin varmuuden vuoksi odottamaan tuohon jos kuume keksii taas heittää päälle yöllä. Ennen kuumeen tuloa kieltäydyn uskomasta, että kyse on nimenomaan tulehduksesta, mutta ikävä tosiasia on se, että vaikka yritän saada Pikku-Ukkoa tyhjentämään rintaa imemällä aina kun se vaan suostuu, kävin saunassa ja lämpimässä suihkussa hieromassa rintaa ja nyt istun iltaa lämmin kaurapussi rintaliiveissä, ei patti ole hievahtanutkaan ja on edelleen kova ja kipeä.

Pojan vatsan vuoksi vaan haluaisin viimeiseen asti välttää antibiootteja, kun ne viimeksikin pistivät vatsan ihan sekaisin ja nyt sillä on jo ennestään vatsan kanssa niin paljon ongelmia, että niiden kanssa juuri ja juuri taas tsempattiin aamulla, ennen kuin saatiin 9 tunnin odottelun jälkeen puntattua ulos kakkaa (joka oli taas, yllätys yllätys, vihreää). Ja nyt en enää kuollaksenikaan keksi, että mitä olisin nyt syönyt että se tuolla tavoin poikaan vaikuttaa, koska nimenomaan olen yrittänyt olla varovainen nyt syömisten kanssa. Tai voiko tämä reaktio johtua siitä, että poika alkaa kakkailla harvemmin, voisiko se ottaa suoliston suhteen noin koville?

Joka tapauksessa yritän nyt vielä, jos hieromalla ja lämmöllä sekä tiheällä imetyksellä ja tarvittaessa myös yöpumppauksella tuon patin saisi veks. Jookopliis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti