maanantai 12. elokuuta 2013

Raskauskiloprojekti, viikko 1: - 2 kg

Ensimmäinen viikko takana ja oon niin ylpeä ittestäni. Mun alun tavoite oli siis vain jättää Coca-Cola ja suklaa pois. Ja kertaakaan en sortunut, en edes eilisissä häissä. Ja oudosti kun saa pidettyä itsekuria yhdessä jutussa, se kääntyy positiiviseksi jutuksi muuallakin ja viime viikolla sain panostettua aamu- ja välipaloihin ja syötyä vähän terveellisemmin niidenkin osalta. Tämä ei estänyt mua vetämästä viikon aikana useampaa annosta jätskiä, yhtä brownieta tai hääkakkua, mutta tarkoitushan ei ollutkaan ottaa mitään tiukkaa linjaa vaan pysyä noissa kahdessa kielletyssä ja muuten nauttia olosta, mutta pykälää terveellisemmin. Ihan hyväkin ilmeisesti, että vedin, koska tuo -2kg:kin on jo vähän liian kova alkutahti, mieluummin tähtäisin sellaiseen puoli kiloa viikossa -tahtiin, jolloin vaikutukset äidinmaidon laatuunkin varmaan jäisivät hyvin pieniksi. Mutta ehkä tämä nyt oli sellainen alkuryhdistäytymisen jälkeinen alkuspurtti ja muuttuihan sääkin viileämmäksi, joten osin tuo voi olla ihan turvotuksenkin poistumista.

Olen etsinyt sopivaa treeniohjelmaa ja kaverilla ollessani selasin uutta Kauneus&Terveys -lehteä. Siinä silmiin osui oman kropan painolla tehtäviä harjoituksia, joita ajattelin yrittää ottaa osaksi tämän viikon ohjelmaa. Ohjelma menee about näin:

  • Burbees x 15 (hyppy - punnerrusasentoon - hyppy)
  • Jalannosto lankkuasennossa x 20 
  • Kyynerpääkiipeily x 20
  • Kyykkyhyppy x 20 
  • Punnerrus
Koska hypyt ei ainakaan vielä meikäläisen olemattomilla lantionpohjalihaksilla onnistu, pitää katsoa miten tuota muokkaa niiden osalta. Ainakaan noita burbeeseja ei vielä vatsalihaksien olemattomuuden vuoksi pysty tekemään kunnolla, mutta muuten tuossa on ainakin paljon hyvää, mistä lähteä liikkelle..

Ruokapuolelle en nyt ota mitään uutta, kun tuossakin on vielä tekemistä. Ehkä kalaa voisi koittaa syödä vähän enemmän. 84,6 kiloa on siis elopaino nyt ja ensi maanantaina seuraava punnitus. Matka kohti 75 kilon välitavoitetta voi alkaa :) Jos lasketaan puoli kiloa viikossa -tahtia, niin siinä pitäisi olla tammikuussa tai sanotaan vaikka viimeistään ennen vanhempainvapaiden päättymistä ensi maaliskuussa. Ainakin hyvä alku projektille tuli jo tässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti