keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kuolalappua kerrakseen

Muistan ajatelleeni ennen Pikku-Ukon syntymää, että kuolalaput ne on kyllä semmoinen turhake, että niihin en sitten haksahda varmana. Vähänpä tiesin synnyttäväni sellaisen kuolamonsterin, että vaihtoehdot on olla vaihtamassa pojalle bodyä parin tunnin välein tai sitten pitävänsä (ja vaihtavansa) sitä kuolalappua.. Olen edelleen hämmentynyt siitä, miten voin edes imettää tuota niin paljon, että suusta tulee ulospäinkin vielä ihan järjestön määrä kuolaa (eikä poika kuitenkaan vaikuta olevansa kuivunutkaan). Elämän mysteerejä. 

Kuolalapuista sen verran, että meillä meni aikaa löytää sellaisia kuolalappuja, jotka meni tuolle meidän pikku sikaniskalle kuristamatta kiinni. Kaveri suositteli sitten Briteissä toimivaa Funky Giraffea, jolla todella noita kuolarättejä löytyy joka makuun ja tilaisuuteen ja jonka laput ainakin meillä ovat osoittautuneet tosi kestäviksi ja toimiviksi. Niissä on takana sellaista kivan pehmeää fleecen kaltaista materiaalia, joka lämmittää vaikka lappu vähän kastuisi (ja kastuuhan se). Yhteistilauksella noista joutui pulittamaan vähän vajaa kolme euroa per rätti, mikä ihan kohtuulliselta minusta tuntui (ainakin käyttötiheyteen suhteutettuna). Kuvassa on osa meidän lappuvalikoimasta, kuten näkee niin vähän eri tunnelmiin noita on. 


Eli jos teiltäkin löytyy kotoa kuolamonsteri, niin suosittelen näitä lappusia lämpimästi! (Ja tää ei sitten ollut mikään maksettu mainos, nih!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti