tiistai 26. marraskuuta 2013

Masentava lipsahdus kuntoprojektissa

No ei se näemmä paljon vaadi, että hyvällä mallilla oleva kuntokuuri saadaan sössittyä - toivottavasti tilapäisesti. Katsoin viime viikolla Koko suomi leipoo -ohjelmaa Katsomon kautta ihan hulluna ja keksin siitä leipoa kaverille synttärilahjaksi pistaasibrownieita (minä, joka viimeksi on leiponut vuonna nakki...). Ja piti tehdä samalla kertaa tuplataikina, kun en täältä tilapäislukaalista keksinyt sitten millään pientä vuokaa. Brownieista lähti torstaina puoli pellillistä kaverille, missä niiden kanssa vedettiin aika kiva setti myöskin niitä Lidlin minipizzoja. Seuraavana aamuna vaaka näytti taas yli 80 kiloa, mutta hei - ei se haittaa kun sehän varmaan oli vaan turvotusta niiden pizzojen suolasta tai jotain. Joopajoo.

Hyvällä omallatunnolla nassuttelin sitten perjantaina ja lauantaina loput browniet omaan naamaan (Jii kun ei juuri leivonnaisia syö. Miehet?!?). Sunnuntaina sitä sitten olikin jo semmoinen nälkä, että kun käytiin tuttua morjestamassa Ikaalisissa, vedin jättipekoniaterian Pepsillä huiviin ihan kasnoin helposti kun käytiin paikallisessa kuppilassa syömässä. Ja eilen kaverin kanssa Ideaparkissa mätin ensin ison lasagnen ja päälle jätskiströsseliunelman (rahansäästökin oli aika kaukana mielestä siinä kohti..) ja illalla vaelsin koko ajan jääkaapille katsomaan, olisiko sinne kuitenkin ilmestynyt jotain namia.

Onneksi ei ollut, sillä vasta siinä viidettätoista kertaa kokeillessa edes älysin, että niistä viattomista brownieista jäin taas kerralla sokeri- ja rasvakoukkuun, enkä selvästi hanskaa vielä tilannetta niin nopeasti, että osaisin heti sen katkasta. Parempi siis oikeasti vaan olla syömättä nyt makeaa tai muuten epäterveellisiä, kun ei se syömisen nautinto vaan todella ole tämän hatutuksen arvoista. Näistä parista päivästä jäi käteen taas pari kiloa extraa, jotka joutuu juoksemaan veks heti kun tämä flunssa vihdoin lähtee. Peilikuvakin on jäätävä, kun suola ja kalorit turvottivat heti sellaiseen kuntoon, että kyllä tietää syöneensä. Ja kuvittelenkohan mä vaan vai turpoaako myös tää raskauden jälkeinen maha ihan eri tavalla pienestäkin? Tiesin kyllä, että kakkoslapsi näkyy mahasta välittömästi, mutta näemmä myös kaikki nämä ruokasynnit ;)

Näillä tuulilla siis tähän viikkoon, mutta kyllä se vielä tästä. Itsekuria kasaillessa taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti