perjantai 8. marraskuuta 2013

Kirppis- ja Huutolöytöjä lelulaatikkoon


Osastoa "ei kyllä vielä pitänyt, mutta hankinpa kuitenkin". Kun teki mieli. Fisher Pricen lääkärileikkilaukku ja Black&Deckerin lasten työkalupakki Huutonetistä, läjä Duplo primoja lähikirppikseltä. Kustansivat yhteensä alle 20 euroa, mikä oli hyvä.

Primoilla leikitään jo nyt ja harjoitellaan kunnon pinsettiotetta, mutta muut taitavat mennä vielä lelulaatikon pohjalle odottamaan pariksi vuodeksi. Mitähän ajattelin taas? (No tietysti, että tuo on hurjan varhaiskypsä lapsi ja että meillä on jotenkin taianomaisesti tullut yhtäkkiä valtavasti lisää säilytystilaa...).

Kavereilta sain muutenkin lahjoituksena kolme säkkiä vanhoja leluja, jotka pitäisi lajitella ja pestä. Nyt vois sitten hetkeksi vaikka lopettaa sen jatkuvan Huudon kyyläämisen, kun melkein näiden kaikkien edellisten lisäksi meille muutti vielä keinuhevonen. Justjust sain itseäni niskasta kiinni sen verran, että laitoin koneen kiinni ja menin tekemään pojalle soseita vähän lisää. Poika tuskin pääsee kärsimään virikkeettömyydestä, vaikka seuraavat lelut ostaisin vasta vuoden päästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti