perjantai 31. tammikuuta 2014

Julistan vauvakuumeilun avatuksi

Menin sitten tilaamaan netistä ovulaatio- ja raskaustestejä. Nyt kai voi sanoa, että olen aika varma, että haluan sen kakkosen mahdollisimman pian?

Nooo, tietty voisi sanoa, että tilannetta haittaa edelleen se, ettei mun kuukautiskierto ole sitten ilmeisesti kuitenkaan startannut vaikka niin jo kahteen otteeseen olenkin luullut eikä mahdollisesti edes starttaa ennen kuin imetys joskus kesällä loppuu (tai mistäs sitä tietää milloin poika lopettaa sen, mutta olen nyt ainakin päättänyt, etten lopeta sitä imetystä vaikkei kuukautisia vielä tulisikaan - on se nyt kuitenkin tärkeämpi hoitaa tämä olemassaoleva hyvin kuin haaveilla toisesta). Mutta haluan jo unelmoida siitä toisestakin, vaikkei häntä justnytheti voisikaan laittaa vielä aluilleen. Ja niillä ovulaatiotikuilla haluan vähän katsella, onko mitään hormonitoimintaa edes käynnissä (tosin en ole netistä löytänyt ihan varmaksi voiko testien mittaamaan luteinisoivaa hormonia (LH) erittyä kuitenkin vähän myös imetyksen aikana, vaikkei sitä LH-huippua (joka munasolun irtoamisen käynnistää) tulisikaan.

Ja vaikka nyt ei olla edes vielä alkutilanteessa tämän kakkosen odotuksessa, niin tajuan jo miten onnekkaita Jiin kanssa oltiin, että Pikku-Ukko sai alkunsa niin helposti. Ei tarvinut kuin sen raskaustestin ja pienen järkytyksen ja siinä se. No okei, niitä testejä tarvittiin kyllä enemmän, ihan vaan plussan varmisteluun, mutta kumminkin.

Kaveri laittoi Australiasta viestin, johon oli liittänyt heidän lapsensa ultrakuvan, LA olisi elokuussa. Tulin tosi iloiksi, vaikka aluksi luulin että olisin pikemminkin kateellinen. Mutta hirveä kaipaus mulla kyllä on. Sellainen olo, että tässä perheessä pitäisi olla lapsia enemmänkin ja etten millään malttaisi katsoa elämää päivä kerrallaan sinne asti. Mutta päivä kerrallaan se on kai sitten kuitenkin katsottava, siihen asti että se kierto lähtee käyntiin ja ennen kaikkea sen jälkeen. Mutta unelmoin kyllä jo. Pikku-Ukko on parasta, mitä olen elämässäni saanut aikaiseksi. Kyllä sitä toista/niitä toisiakin lapsia kelpaa odotella. Hukutan sillä välin Pikku-Ukon halauksiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti