torstai 30. tammikuuta 2014

Vähän luksusrentoutusta äidillekin

Aaah. Kaveri antoi mulle joululahjaksi kylpylävuoron Långvikiin ja mentiin yhdessä sinne eilen. Sanon vielä uudelleen: aaaaaah. Saatiin lillua altaassa melkein koko ajan yksin, uitiin ensin joku 30 minuuttia (eka kerta sitten niiden mahan kanssa uintien, pikkasen eri fiilis tällä kertaa!). Sitten jossain kohti vain menin kellunta-asentoon, suljin silmät ja kuuntelin vain veden läpi nauhalta tulevaa musiikkia ja linnunlaulua. Vähänkö ihanaa. Sanoin kaverille vitsillä, että tulen sitten tänne myös synnyttämään, sen verran helppoa oli ihan vaan olla ja rentoutua siinä vedessä. Olin taas ehtinyt unohtaa, miten hyvää vesi tekee ihmiskeholle.

Loppuaika heiluttiin enemmänkin saunaosastolla, katsottiin televisiota infrapunasaunassa, otettiin Amazonin sademetsän sateita jäljitteleviä suihkuja ja hengitettiin eukalyptushöyryjä. Ja vedettiin vaikka kuinka monta rundia porealtaassa, taivaallista kun vesisuihkut hyllyttivät lihaksia eri puolelta. Oli niin rentouttavaa, ettei edes haitannut, että kaikki edelleen hyllyy ;)

Pari tuntia jaksoi ihan hyvin ilman, että kotiasiat kävivät mielessä, mutta sitten molemmilla alkoi tulla mieleen, että kuinkahan ne lapset ja isät siellä pärjäävät ja tuli kiire kotiin. Ei tosin niin kiire, etteikö oltaisi vielä ehditty vetää massiivisia jäätelöannoksia lähikahvilassa.

Vitsin hyvää tekee tällaiset päivät, jolloin saa vähäsen sitä breikkiä arjesta. Ei nyt tarvitsisi olla ihan näin luksusmeininkiäkään, mutta koitin muistuttaa itselleni, että jossain kohti on ihan sallittua vaikka ottaa sitä omaa aikaa ja mennä lähiuimahalliin heittämään pari kierrosta. Tai vaikka vaan käymällä kaverin kanssa jätskillä. Leijuin melkein koko päivän, oli se sen verran ihanaa. Eikä jotenkin haitannut, vaikka tämäkin yö meni pojan kanssa ihan helkutinpuihin, hyvä olo kantaa edelleen. Jes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti