sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Jyrsijä :)

Toinenkin hammas on vihdoin ulkoistunut! Nyt täällä asuu pienen pieni jyrsijä, josta mikään ei ole ihanampaa kuin kokeilla uutta purukalustoa tuolin jalkaan, omenalohkoon, lasinreunaan jne. Se, joka väitti, ettei ne alaetuhampaat vielä kauheasti imetystä häiritse oli väärässä, koska minä kyllä tunnen ne nysät melko ikävästi ihan tavallisessa imussakin, saati sitten kun lähdetään oikein venyttelemään sitä rintaa kun yhtäkkiä ei ihan huvitakaan enää syödä. Aaau. Tuttikin kelpaa taas, tosin siitä purraan pehmeitä ja kovia osia vuorotellen.

Olen silti tosi iloinen pojan uusista hampaista ja niin on hän itsekin. Hymyilee, tunnustelee kielellään hampaidenkärkiä ja nauraa vähän lisää. Yllättävän kovaa tahtia muuten tulevat sieltä, nyt kun vihdoin se toinenkin tuli ikenestä läpi. Vasen hammas johtaa vielä millillä, mutta toinen piikkipää kirii jo kovasti. Pari viikkoa ja ovat varmaan melkein saman korkuiset.

Saas nähdä onko seuraavia luvassa kuinka piakkoin, nyt Pikku-Ukko nimittäin jo kaivelee yläientä siihen malliin, että varmaan kutittaa sitäkin. Mutta kestihän se näiden ensimmäistenkin tulo kuukausia ensikutituksista, eikä ienkään vielä ole turvonnut. Nautitaan nyt ensin näistä. Ja koitetaan muistaa suojata kaikki johdot ja muu särkyvä, ennen kuin jyrsijä ehtii niihin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti