maanantai 3. maaliskuuta 2014

Missä on koon 80 bodyt?

Jännä juttu. Mehän ollaan saatu melkein kaikki vauvanvaatteet kavereilta käytettyinä. Huomasinpa vaan, kun aloin etsiä vähän isompaa vaatetta (eli kokoa 80, kun tuo alkaa vähitellen olla noista 74-kokoisista kasvamassa ulos), että meillä ei ole enää kuin ihan muutama hassu koon 80 body, muuten kaikki ovat mallia paita ja housu. Eli ainakin neljät kaveriperheet ovat tässä kohdin ilmeisesti siirtyneet bodyistä paidanäkäyttäjiksi (tai sitten ne on olleet niin soseissa, etteivät vain ole meille siirtyneet).

Yritin nyt pari päivää itsekin käyttää noita paitoja, mutta ainakin näin talviaikaan täytyy sanoa, että kun tuota poikaa pitää edelleen nostella aika kovin, on minusta kovasti epäkäytännöllistä kun se selkä ja maha jää niissä paidoissa koko ajan paljaaksi ja palelemaan. Jotta hankintalistalle meni sitten koon 80 bodyjä kuitenkin, saanpahan syyn käydä kirppiksillä taas.

Mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun huomaan, että lasten kasvu on yksilöllistä ja sitä myöden myös fiksuimmat vaatevalinnat. Kummipoika oli 80-senttisenä jo melkein yksivuotias ja kuulemma ainakin heillä siirryttiin paitoihin ihan siksi, että potattaminen oli helpompaa paidan kanssa. Ihan jees, mutta meillä ei kyllä ole pottailu vielä ihan ajankohtaista. Ja tosiaan haluan saada ainakin vielä pariksi kuukaudeksi tuolta navan kunnolla piiloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti