torstai 6. helmikuuta 2014

Vatsatautia sitten kumminkin

Ei tainnutkaan olla viime aikojen vatsaongelmat pelkkää allergiaa, koska nyt vaikka supistettiin kiinteiden syötön lista niihin aineisiin, joiden tiedetään käyvän nukkui Pikku-Ukko yön levottomasti, heräsi ihan ennen aikojaan, oli kaikesta jo aamulla loppuväsynyt ja örkkäsi sitten kahden aikaan kaiken siihen asti syömänsä. Ja mullakin on maha kipeänä, joten olen aika varma siitä että joku vatsapöpö meillä nyt kanssa asustaa.

Onneksi oksennus jäi yhteen kertaan ja poika söi kuitenkin sen jälkeen ihan hyvin rintaa ja joi vettä, vaikkei mitään kiinteitä sitten suostunutkaan syömään (tosin kokeiltiin vasta iltapalalla). Väsynythän tuo oli koko päivän, mutta suhteellisen hyvillä mielin, joten nyt äitikään ei jaksanut friikata yhtä paljon kuin silloin viimeksi oksennustaudissa. Äiti on oikeastaan niin väsynyt, että jaksoi hoitaa ja viihdyttää lasta koko päivän, koitti pitää oman vatsan kasassa ja lyysähti sitten nukutuksen jälkeen olkkarin lattialle katsomaan kämpän kaaosta ja tuumaamaan, että varmaan tarttis tehdä jotain, mutta kun ihan oikeasti ei jaksa. Olen ennen saanut itseäni niskasta kiinni tekemällä kaiken maailman listoja, mutta en vaan saa aikaiseksi edes sitä listaa enää.

No, yö ei ollut niin paha, kuin odotin. Toivotaan, että poika paranee pian ja päästään taas normimeininkiin nopeasti. Ehkä joskus saadaan äitikin (joka näemmä nykyään blogissakin tituleeraa itseään kolmannessa persoonassa ihan sujuvasti) tolpilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti