tiistai 24. kesäkuuta 2014

Järjestyi ne työtkin

Kävin tänään duunissa juttelemassa pomojen kanssa ja yhtäkkiä oonkin ihan innostunut, iloinen ja helpottunut. Hyvin kävi, 80% työaika järjestyi hyvin ja tehtävätkin muuttuivat kokonaan ja pääsen opettelemaan syksyllä taas uusia juttuja. Vähän arvasinkin kyllä, koska nykyinen esimies ei enää tähän palaveriin tullut mukaan. No, ei haittaa sekään että esimiehenä uratykki sinkkumies vaihtui erittäin pätevään ja mukavaan kolmen lapsen äitiin :)

En tiedä sitten, joku voisi sanoa että on tullut jotenkin vähemmän tulosvastuullisia tehtäviä, kun tuotepäälliköstä vaihdetaan sitten projektipäälliköksi. Mutta just nyt ja syksyä ajatellen mua ei haittaa yhtään. Pääsen töihin, tekemään jotain uutta ja itseäni kiinnostavaa ja palkkakin alkaa taas kulkea, vaikka tietty 80% palkka ei nyt ihan sama ole kuin 100%... Ja projektiluontoinen tekeminen varmaan nyt juuri sopiikin paremmin.

Se vaan, että saan vastuulleni (erittäin mielenkiintoisen) projektin, jota jatkuisi sitten ensi vuoden elokuulle. Tjoo. Ei siis sekään harmita niin paljon, etten ole just nyt raskaana (tarkistin varmuuden vuoksi...) ja nyt pitääkin sitten miettiä, pitäisikö kuitenkin ottaa se ehkäisy tässä välissä taas käyttöön. Tietty ne menkat ei ole vieläkään alkaneet, joten sen puoleen ei huoltakaan.

Jännä fiilis vaan, tällainen yhtäkkinen töihinliittyvä ilo :) En näemmä ole tajunnut, miten kovasti stressasi se vanha duuni, kun olenkin näin helpottunut ja keventynyt kun tuli tieto, ettei siihen tarvitse enää palata. Nyt vaan pitää uskoa, että kaikki muukin järjestyy näin sujuvasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti