perjantai 19. syyskuuta 2014

Kiinnittymisvuotoa?

Eilen oli kp 20 ja vatsaa nipisteli ihan hulluna. Luulin jo, että mulla on ihan totaalisti mennyt hormonit sekaisin ja menkat alkaa jo, kun vielä pari tippaa vertakin tuli. Odotin ja odotin, eikä lisävuotoa kuitenkaan menkkajuilimisesta huolimatta kuulunut, eikä ole vielä tätä kirjoittaessakaan siis tullut. Pää hyppäsi aamulenkillä ylikierroksille, kun aloin miettiä, että se olisi kyllä voinut olla sitä kiinnittymisoiretta ja -vuotoakin. Aika jännät päivät siis edessä, vasta viikon päästä aikaisintaan voi edes testailla mitään ja luultavasti odottelen toisenkin kuuluisiko menkkoja, sen verran sekaisin nämä ovat nyt olleet.

Mutta samalla olen tosi iloinen edes siitä mahdollisuuden pilkahduksesta, että jos siellä joku nyt yrittäisi kovasti saada alkuaan?

EDIT. Niin, tajusin tässä, että kyllähän nuo oireet voivat myös viitata vain myöhäiseen ovulaatioon. Mulla ei tosin ikinä ole ovuloidessa tullut verta, mutta kun nämä hormonit nyt muutenkin heittelevät, niin mistäs sitä sitten tietää. Vähän sellainen läsähtänyt olo juuri nyt, ei kai se auta kuin odottaa vaan. Kyllä on pitkä viikko edessä.

2 kommenttia:

 1. Moikka! Odotan ekaani viime metreillä ja löysin joku aika sitten sen blogin. Tykkään. Itse tunsin kiinnittyminen tästä vauvasta; kerran pientä vuotoa ja lisäksi parina päivänä jännä tunne, vähän kuin kohtu olisi kihelmöinyt. Ja siellä se nyt on, reilu kolmekiloinen ja toivottavasti maailmassa ihan kohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtavasti onnea tulevaan synnytykseen ja senjälkeiseen elämään pienen, uuden ihmeen kanssa! Ja tervetuloa lukemaan jatkossakin (vaikka omasta kokemuksesta se lukuaika kyllä jää vähän paitsioon vauvan tulon jälkeen :)

   Mulla valitettavasti alkoi nyt aamulla menkat sitten ihan kunnolla. Olen todella surullinen ja pettynyt, varsinkin kun se kertoo vielä siitä, että hormonit tosiaan ovat ihan sekaisin ja helppoa raskautumista ehkä ei sitten ole vieläkään edessä. Mutta elämä on mitä se on ja se pitää hyväksyä. Toivotaan sitten, että jossain kohti tulevaisuudessa meilläkin tärppää ja saan kokea vielä uudestaan raskauden ja vauva-ajan ihanuuksineen ja kamaluuksineen.

   Poista