maanantai 15. huhtikuuta 2013

TJ 5 ja jäätävä väsymys...

Jos pari viikkoa sitten olikin vaikea keksiä mitä sitä tekisi äitiyslomalla, niin nyt alkaa olla suunnitelmat aika selvänä: nukun, nukun, nukun. On outoa ajatella, että ensi viikolla tähän samaan aikaan olen ihan vapaa toteuttamaan tuota plania, että saan jäädä punkkaan nukkumaan. Tai no, käyn viemässä koiran ja sitten voin jäädä punkkaan nukkumaan :)

Jii lähti pariksi päiväksi nauttimaan vapaudesta koiran kanssa mökille ja minä nautin siitä, että aamun koiravuorot eivät ole mun kontolla ihan hetkeen. Mikä onkin hyvä, koska huomenna pitäisi selvitä tasan kasiksi töihin kokoukseen... Ihan hirveän väsynyt kuitenkin olen, tänään lähdin lounasaikaan kotiin kun olo oli niin kumma ja iltapäivällä ei ollut mitään kokouksiakaan. Lepuutin tässä välissä ja yritän tehdä työt kasaan nyt illalla, jotta huomenna voisi hyvällä mielellä mennä taas toimistolle. Mutta niin paljon kuin se harmittaakin myöntää, niin kroppa on kyllä ihan väsynyt, kaksi iltatapahtumaa viime viikolla arkena ja tyttöjenilta lauantaina yhdistettynä täysipainoiseen työviikkoon ja koirailuun jättivät sellaisen energiatyhjiön, että vaikka mieli on ihan virkeä ja kauhea halu olisi kaikkea tehdä, niin voimat kertakaikkiaan eivät nyt riitä. Eli tämän viikon kunnianhimoiset suunnitelmat vaihtuivat siihen, että hoidan työjutut kunnialla pulkkaan ja kaikki muu saa jäädä.

Uudeksi kaveriksi on tullut ikävä selkäkipu, joka iskee, jos yhtään kumartelen tai niin kuin tänään, yritin laittaa pyykkinarulta loput lastenvaatteet laatikoihin viikattuna. Sain homman tehtyä, ei siinä mitään, mutta nyt istun tässä penkillä lämmitetty kaurapussi pitkiksiin tungettuna ja tuntuu kerrassaan idioottimaiselta ;) Univaikeudet jatkuvat myös, rytmi on niin ihmeellinen, että saan unta vasta yhden jälkeen ja vähintään yhdellä yöheräilyllä mennään. Eipä siinä, mun HayDay-, Clash of Clans ja Kingdom Age-tilit hyötyvät kyllä moisesta aktiivisuudesta, mutta silti täytyy myöntää, että kaipaan jo sitä kamalaa äitiyslomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti