sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Tämän hetken viihdytyskeinot, TOP5

Pääsiäisen jälkeen seuraavat ovat saaneet Pikku-Ukon poikkeuksetta pirteämmäksi, vaikka kuolaa tuleekin siihen malliin (ja käninää riittää), että ihan varmasti hampaistossa on tapahtumassa jotain (ne yläetuhampaat, vihdoin?).


  1. Saippuakuplat. Hitti nro 1, ihan must. Toimii sisällä ja ulkona, syödessä ja leikkiessä, kuplia on kiva jahdata tai vaan katsoa kun ne leijailee. Miksen keksinyt tätä aikaisemmin?
  2. Tennispallolieriö. Sisällä siis 4 palloa, jotka leikissä kaadetaan varovasti pojan syliin/lähelle maahan ja hän itse poimii ne lieriöön takaisin. Ensimmäisellä kerralla poika jaksoi tätä kevyet 30 minuuttia, sen jälkeenkin on irronnut helposti vartin viihdytys. 
  3. Koiran metallinen nappulatynnyri. Parasta ikinä on nousta tynnyriä vasten, avata kansi ja sirotella nappuloita koiralle syötäväksi. Guaranteed nauru. Vähän pidättyväinen koirakin on löytänyt pojan seuraan ihan itsekseen, nyt ovat kuin paita ja peppu. 
  4. Keinuminen. Kun se vaan on niin parasta (no olihan se, muistan itsekin).
  5. Kirjat ja äidin tai isän etusormella tökkiminen. Kaikkia kirjoja siis kuuluu lukea siten, että pidetään samalla sormesta kiinni ja osoitellaan eri juttuja siellä kirjan sivulla ja äiti tai isä kuuliaisesti kertoo, mitä sormen alta löytyy. Tätäkin voisi tehdä loputtomiin, kunhan vaihtaa kirjan välissä. Onneksi on kirjasto!
Kun näitä katsoo, niin tajuaa, miten nopeasti nuo kasvaa. Kuukausi takaperin näistä mikään ei ollut vielä valikoimassa (no keinua kokeiltiin kerran, mutta oli niin kylmä, ettei kelvannut kovin pitkään.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti