maanantai 12. toukokuuta 2014

2 viikkoa treeniä. -1,8 kg ja huomattavasti timmimpi olo!

Siinä ne otsikossa tärkeimmät, mutta olen kyllä aika hämmästynyt miten nopeasti tuloksia tulee. Olen siis Fitfarmin 10 viikon inShape -nettivalmennusohjelmassa mukana ja kahden ekan viikon jälkeen olo on vähän sellainen, että wau! Ja tavallaan vähän sellainen, että oonpa uuno kun tuloksia saa näin helposti ja nopeasti kun vaan alkaa tekemään, että miksen muka pystynyt samaan itse ilman tätä ohjelmaa (kun ei ole Bullia hengittämässä niskaan?)?

Mutta paino on siis 75,9 kiloa nyt ja lähtötilanteessa siis 77,7kg. Enää 900 grammaa niin ollaan Pikku-Ukkoa edeltävässä lähtöpainossa ja vaikkei sekään nyt ollut ihan huikea kunto (edelleen olin yli 7 kg sitä kevyempi kun Jiin kanssa tavatessa), niin ajattelen sitä kuitenkin tosi positiivisena välitavoitteena. Ja olenhan nyt jo sairaalasta tulon (ja häiden, kröhöm) jälkeiseen painoonkin saanut pudotettua 10,7 kg ja se on kuitenkin jo hyvin se.

On se suoraan sanottuna vaatinut vaivaa, varsinkin syömärytmin opettelu. Treeneillekin on löytynyt helpommin aikaa, vaikka olenkin tehnyt tosi hitaasti. Mutta se, että söisi tasaisesti 5 kertaa päivässä ja suht isoja annoksia (tuossa InShapessa on imettäjällekin sopiva, runsas kalorimäärä), on vieläkin tosi vaikeaa ja jos siihen ei keskity, niin ei kyllä onnistu multa. Nyt sentään olen älynnyt tehdä safkaa bulkkina jääkaappiin, jotten lounaan tullen vain ala miettimään, että mitäs nyt söisi kuten ennen.

Treenit on tehty kotitreeniohjelmalla ja silläkin on jo etureiteen ja vatsalihaksiin sekä haukkoihin saatu lihasta ihan selvästi ja kiinteytymistä esim. pyllyssä ja kyljissä. Vaikka olenkin tehnyt neljän treenin sijasta vain kolme viikossa ja ja en ihan niin paljon mitä piti -tyyliin, koska en ole jaksanut, oikeasti, vaan ottanut rehellisesti rapakunnon sallimissa rajoissa. Ekana treenipäivänä tuli jo oksu suuhun kun yritin olla jotain muuta kuin mitä olen, joten nöyryys tuli aika nopeaan sen mukana. Mutta lisää on voinut tehdä koko ajan ja se on ihan mahtavaa! Ja kuten sanottu, Jiin ottamissa tämän aamun 2vk valokuvissakin näen jo sen muutoksen lähtötilanteeseen verrattuna. Ja kuitenkin kyseessä on vain kaksi viikkoa tehtyä treeniä takana.

Odotan kyllä mielenkiinnolla kuinka tämä jatkuu. Tänään on ollut energiat ekaa kertaa tosi alhaalla, ehkä koska eilen söin kuitenkin siivun äitienpäiväkakkua ja skumppaa ja ilmeisesti sen vähäisenkin alkoholin johdosta en sitten alkuyöstä nukkunut. Treeni meni kuitenkin ok:sti ja kohtahan pääsee taas syömään :) Olen silti jo nyt tyytyväinen valmennukseen, selvästi tarvitsen jonkun ulkopuolisen rotia, että saan itseni tekemään ja syömään kunnolla. Vaikka se sitten olisi vain tyhmä nettivalmennus.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, onnittelut! Tiedän miten hyvältä tuntuu kun saa muutoksia näkymään kropassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta. Tuntuu kuin kilojen sulaessa sieltä paljastuisi taas esiin myös se vanha, vähän pirteämpi minä :)

      Poista