tiistai 27. toukokuuta 2014

Hoitovapaalla ja ostolakko

Tänään on siis ensimmäinen hoitovapaan päivä ja seuraavaan palkkapussiin on 3 kk. Koska lainanlyhennykset menevät silti kellontarkasti tästä eteenpäinkin, päätin että meillä supistetaan hoitolakon kunniaksi menoja. Ihan lanseeraamalla yksinkertainen tavaroidenostolakko. Eli palveluita ja ruokaa sopii ostaa entiseen malliin (toki fiksusti katsoen), mutta tavaroille tuontikielto. Koska aikaikkunaan osuu mm. töihinmeno ja melkein kaikki meidän perheen juhlat, olen valmis joustamaan tarvittaessa hiukan. Lievennyssäännöt ovat seuraavat: kesälle on käytössä yhteensä 30 ostopistettä. Aina jos ostaa jotain kokonaan uutta, vähennetään 3 pistettä. Jos ostaa käytettyä, lähtee 1 piste. Toivon, että sillä saisin jotenkin tämän ostelun kuriin tai ainakin suunnattua second handiin.

Eilinen työpalaveri menikin sitten vähän eri merkeissä kuin luulin, ei ollut valmista mietintöä vaan käytettiin ihan kolmen hengen voimin tunti minun uratoiveideni ja vahvuuksien miettimiseen. Eli pohdittiin enemmänkin sitä, mitä kaikkea voisin tehdä ja olisiko se kiinnostavaa. Isot plussapisteet työnantajalle, tuli ziljoona kertaa parempi mieli koko töihinpaluusta ja ahdistus väheni huomattavasti. Harmi vaan, että kun en ollut valmistautunut tällaiseen, niin vähän huonosti osasin lonkalta sitten kuitenkin kertoa, mitä se konkreettisesti olisi mitä haluaisin tehdä. Jotain sain kuitenkin ulos ja syteen tai saveen, sanoin myös että teen mieluummin kiinnostavia hommia vaikka se tarkoittaisi hiukan projektiluontoisempaakin tehtävää. Voihan se olla, että seuraavissa yt:issä olen sitten ensimmäisenä lähdössä tuollaisella tehtävänkuvalla, mutta ehkä sitä pitää sitten suhtautua siihen niin, että se on se viimeinen potku persuksille hakeutua johonkin muihin tehtäviin.

Ja niin, se eka ylähammas tuli vihdoin läpi ikenestä. Jippiaijee! Meno rauhottui huomattavasti, mikä oli just hyvä koska Pikku-Ukko oli eilen melkein 6 h Mummin hoidossa - ensin tuo työjuttu ja sitten koiratreenit siihen päälle. Hyvin oli sujunut. Kyllä tämä tästä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti