sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Eka vilkaisu mahatyyppiin


Se hyvä puoli on siinä, että kaverit ovat terveydenhuoltoalalla, että tilaisuuksia nähdä mahakaveri voi tarjoutua ihan yllättäen. Mehän ei oltu ajateltu käydä ollenkaan varhaisultrassa niin kuin viimeksi, mutta mahdollisuus houkutti sitten kuitenkin sen verran, että käväisin eilen tsekkaamassa tilanteen. Yllättävän vähän jännitti koko homma, sama fiilis kun mistä viime viikolla puhuin ekassa neuvolassa - ei tunnu yhtään todelliselta koko raskaus (vaikka väsyttää ja ällöttää kyllä ihan kiitettävästi edelleen, ihan joka päivä). Ehkä sitä suojelee sitten itseään, kun juuri näillä viikoilla viimeksi alkoi ne vuodot ja se huoli. En halua siihen taas ja siksi on ehkä helpompi ajatella, että muutenvaan nyt vähän oksettaa ja mitään ei jaksa iltaisin tehdä. 

Mutta oli se sitten kuitenkin aika ihanaa saada tietää, että siellä kasvetaan hyvin ja juuri viikkojen mukaan (tai parilla päivällä heitti, mutta tyyppi ei antautunut oikein hyviin kuvakulmiin). Vihkoon merkittiin eiliselle 9+4. CRL eli crown-rump length (mitta päästä peppuun siis) oli jo melkein 3cm. Aika mieletön on kyllä tuo alun kasvu, yhdestä solusta ollaan jo tyypissä, jolla on aivot ja sydän ja kädet ja jalat ja ja ja... Juu, pari viikkoa vielä ja ehkä sitten uskallan antaa itselleni luvan jo kunnolla ajatella tulevaa, nelihenkisen perheen ehdoilla.

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että kaikki on hyvin! Olinkin jo ihmetellyt (vähän pelännyt pahinta) kun oli pitkähkö blogihiljaisuus �� ja odottanut kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, tarkoitus ei ollut ketään huolestuttaa... Oon vaan niin järkyttävän väsynyt ja saamaton ollut viime viikkoina, ja koko perhe sairasti 2 viikon influenssan, ja ja ja... siinähän se sitten hurahtikin taas blogitauko ihan liian pitkäksi...

   Poista
 2. Kiva blogi! :) seurailen. Jos kiinnostaa lukea meidän perhe-elämästä (tyttö 6/2014 ja toista lasta odotetaan syntyväksi syyskuussa) niin blogini löytyy
  täältä :)

  VastaaPoista