keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

MM-kisojen kunniaksi avasimme jalkapallokauden

No nyt tuo osaa jo potkia palloa. Olen ihan ymmyrkäisenä oikeasti tästä vauhdista, millä tuo hommaa nyt kaikkea uutta taitoa. Ehkä se on tuo aurinko, joka Pikku-Ukon villitsee, tai sitten nyt on vain joku herkkyyskausi. Pari viikkoa poika on viihdyttänyt itseään heittämällä meidän koiralle palloa (ei se pitkälle lennä, pari metriä, mutta koira reppana hakee sitä onnesta sikkurallaan silti) ja nauramalla päälle, kun koira on selvästi mukana hänen keksimässään yhteisleikissä.

Eilen aloitettiin sitten se jalkapallo, kun löysin mökiltä pikkuveljen vanhan nahkapallon. Roikotin alkuun Pikku-Ukkoa kainaloista ja heilautin niin, että jalkojen lentokaari pukkasi palloa eteenpäin. Ei tarvinut kovin montaa kertaa näyttää, kun tuo jo kiisi pitkin pihaa (palloa jaloissaan kuljettaen). Että uusi Messi on täällä kasvamassa, vähintään ;) Ei muuten tarvinut ihan kovin pitkään potkia sitä palloa, kun tuli jo sellainen väsy, että hyvä kun ehdittiin lounas saada suusta alas, niin Pikku-Ukko tilttasi totaalisti. Näemmä väsyttää myös tuo uuden opettelu.

Päiväunilta herättyään tuo otti muuten sukan käteen, venytti suuaukkoa ja yritti tunkea ihan oikeinpäin jalkaansa. Sukka ei ihan suostunut vielä kunnolla yhteistyöhön, mutta tässä joku päivä tulee senkin aika. Jännää :)

2 kommenttia:

  1. Ihana lukea näitä kehitysraportteja! odotan innolla, millaisia taitoja ja missä järjestyksessä tuo oma pieni alkaa oppia. Tai osaahan se jo vaikka ja mitä, mutta viisikuisen jutut on kuitenkin aika paljon iisimpiä kuin taaperon. Meillä reenataan tällä hetkellä vain korviasärkevän kirkasta ylä-cee -kiljuntaa, koska oma ääni on niiiin siisti ja sillä voi tehdä niiiin siistejä juttuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylä-ceehän on silkkaa parhautta :D Tänään muuten ei tullut mitään uutta, prosessointipäivä siis. Mutta tuosta kirkumisesta tuli mieleen, että päästettiin taas täällä kotona poika meidän parvekerempasta vapautuneelle parvekkeelle ja mitä tekee lapsi? Tarttuu parvekkeen kaiteisiin ja alkaa villisti huudella maailmalle ja alhaalla kulkeville ihmisille... Ilma oli tyyni, joten ilmeisesti ääni myös kivasti kaikui vastapäisen talon seinästä ja sitä piti kanssa vähän kokeilla... Eli kyllä se ääni vaan todella on niin siisti juttu!

      Poista